Heerlijk dineren

Restaurant Le Bistro

Tilburg, Sinds 1970

Over Ons


de_zaakWaar staat Le Bistro voor?

Mensen verwachten bij de naam Le Bistro een bruincafe achtige eetgelegenheid, maar dat is Le Bistro absoluut niet. Mooie gerechten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar ook de service en sfeer waarin de gast optimaal kan genieten, horen bij Le Bistro. Het interieur is modern en vernieuwend en bestaat uit verschillende componenten die perfect op elkaar aansluiten.

   

Wat we doen om ons te onderscheiden?

Qua muziek zijn we eveneens erg onderscheidend en proberen we met de tijd mee te gaan. Verrassend vernieuwend is ons concept. Als doel hebben we niet het halen van een Michelin ster, maar het leveren van constante kwaliteit. Het is geen formeel restaurant waar alles strak en stijf hoeft te zijn. Gasten moeten de vrijheid hebben lekker na te tafelen met een glaasje wijn.

   

Welke topproducten horen thuis bij Le Bistro?

De trots van dit restaurant ligt niet bij een product. De gerechten worden bereid met ingrediënten van een hoge kwaliteit. Ook de versheid van producten wordt bij ons gegarandeerd. Dat zijn dingen waar de gast van uit moet kunnen gaan als ze in dit restaurant eten. Topproducten zoals ossenhaas, coquilles, langoustines en ganzenlever zetten bij Le Bistro de toon.

   
 

Klik voor een panorama zicht van Restaurant Le Bistro.

Fine foodDemoGood living
 • Contact

  Telefoon: 013 535 13 42
  E-mail: welkom@lebistro.nl
  Juliana van Stolbergstraat 6
  Tilburg 5038 AM, Nederland

  Wo – Zo: vanaf 17:30

  Volg ons

  Lees beoordelingen en reserveer op BonChef.nl

 • Reserveren